Art & Frame voor u ?

U heeft wellicht samen met ons de laatste jaren geconstateerd dat er in de markt voor lijsten en wanddecoraties grote veranderingen hebben plaatsgevonden.

De consument zoekt informatie op het internet en doet zo ideeën op. Ook als hij uiteindelijk toch naar de winkel gaat zoekt hij vaak eerst op het internet. De markt beweegt sterk en branchevreemde spelers betreden de markt.

Dit terwijl er bij de consument zeker de behoefte bestaat aan een goede mooie lijst of wanddecoratie / schilderij. Mede gezien alle aandacht, die er in de media besteed wordt aan het thema wonen.

Bovendien ligt er ook een enorme markt op zakelijk gebied t.w. kantoren, instellingen, hotels etc Innovatie op het gebied lijsten en de presentatie ervan is er nauwelijks. De laatste jaren hebben we kunnen zien, dat de koopgewoontes van de consument een enorme verandering hebben ondergaan.

Het online winkelen heeft een explosieve vlucht genomen en is niet meer weg te denken uit ons koopgedrag. Door onze jarenlange ervaring en kennis op zowel nationaal als internationaal gebied in de uitgeverswereld van o.a. kunstreproducties, posters ontstond het idee een concept te bedenken voor het starten van een webwinkel op het gebied van kunst en lijsten. Door onze internationale contacten is het ons gelukt een collectie van meer dan 100.000 verschillende items te selecteren die de komende tijd gestaag zal worden uitgebouwd, zodat iedere consument bij een webshop gemaakt door ACI die decoratie kan vinden, die past in zijn / haar interieur.

Art & Frame webshops

Bekijk hieronder door op een knop te drukken een voorbeeld van een door ons opgezette Art & Frame webshop.

Inlijsten op maat bij Inlijst.nl

Webshops op de kaart